Stage Graphic Design

Internship
Rotterdam

Stichting wedowe is per augustus/september op zoek naar een zelfstandige Graphic Design stagiaire.

Sluitingsdatum: augustus 2022

Over de positie
Stichting we
dowe is de plek die mensen tot actie aanzet. wedowe werkt samen met jonge, creatieve talenten om onze diverse samenleving inclusiever te maken. Wij zijn een jonge, geweldige en transparante organisatie en we hebben nog meer geweldige mensen nodig.

we
dowe is op zoek naar een zelfstandige, creatieve Graphic Design stagiair die goed is in samenwerken en ervaring heeft met de programma’s InDesign, Illustrator en Photoshop.Design is enorm belangrijk voor wedowe. We gebruiken design om belangrijke informatie te communiceren naar onze begunstigden, vrienden, partners en klanten en we maken het werk dat we doen transparant zodat mensen in actie komen.

Als een Graphic Design stagiair ga je werken met het design team en de projecten teams om communicatie materialen te ontwerpen, het ondersteunen van merk inspanningen, het ontwerpen van infographics en rapporten opmaken om de projecten, dowes en ideeën tot leven te brengen.

De stage start in augustus/september en duurt 5 a 6 maanden. De details en startdatum zijn een beetje flexibel.

We zijn op zoek naar iemand met:
- Ervaring met InDesign, Illustrator en Photoshop;
- Het vermogen om zelfstandig te werken;
- Een creatieve geest;
- Goede teamwork vaardigheden;
- Interesse in sociale impact.Wil je solliciteren op deze functie?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@wedowe.org.

Praktische informatie
Indien u belangstelling heeft voor de vacature, dan verzoeken wij om uw motivatiebrief en cv in te sturen naar recruiting@wedowe.org. We nemen z.s.m. contact met u op.