Diversiteit & Inclusie

‘Diversiteit en inclusie, we zouden iets met het onderwerp moeten doen, maar we weten niet precies hoe?’ 

Deze zin horen we wekelijks voorbijkomen. Het bevorderen van een diverse en inclusieve organisatiecultuur behelst meer dan het afvinken van een lijstje, of het ophangen van een poster in de koffiekamer.

Wij helpen jullie navigeren. We bieden daarbij maatwerk en gaan voor blijvende impact, op een doelgerichte maar respectvolle manier. We zijn ervaren trainers en creatieve facilitators. Echte doeners.

Een diverse en inclusieve omgeving is uiteindelijk de verantwoordelijkheid van iedereen in de organisatie, op alle niveaus.

Het is ook geen eenmalige actie maar een doorlopend proces, waarbij alle medewerkers (en leidinggevenden!) steeds blijven leren en ontwikkelen rondom deze thema’s. Bij deze leeractiviteiten is het belangrijk om (onbewuste) vooroordelen op een constructieve manier bloot te leggen en te bespreken.

We doen dit omdat jullie, net als wij, geloven in gelijkwaardigheid en dit ook willen uitdragen.

Wij zorgen er altijd voor dat de deelnemers leren en ontwikkelen in een veilige en oordeelloze setting.

Neem contact met ons op →

wedowe heeft verschillende erkenningen gekregen vanuit de Code Diversiteit & Inclusie en heeft alle kennis in huis om jou en je organisatie te helpen: van het bespreekbaar maken tot implementatie en verankering.

Onze teamleiders maken deel uit van verschillende besturen, commissies en denktanks in Nederlandse organisaties, waar ze meewerken aan DEI-gerelateerde zaken.

Impact door (persoonlijk) leiderschap binnen de organisatie

Coaching (individueel of met een kleine groep professionals) is een effectieve manier om snel stappen te kunnen maken. Over onderwerpen zoals

Groei en ontwikkeling in groepen

Tijdens onze trainingen gaan we met de deelnemers aan de slag met een van tevoren bepaald thema dat naadloos aansluit bij jullie vraagstuk. De deelnemers gaan:

Neem contact met ons op →

Met wie werken we vaak?

wedowe werkt veel samen met organisaties in:

  • (kunst)onderwijs;
  • cultuur;
  • media;
  • corporate.

Recente Projecten

Een van onze meest recente projecten is opgezet in samenwerking met St. Joost School of Art & Design. wedowe ontwikkelde samen met hen een programma met als doel het toegankelijker en laagdrempeliger maken van hun onderwijs.

Dit jaar zijn de eerste deelnemers aan dit programma toegelaten tot de academie. Nieuwsgierig naar dit project?

Neem contact met ons op →

Foto van een interventie die we deden.

Contact

Heb je vragen? Wil je meer weten of ben je op zoek naar een maatwerkoplossing? We helpen jou graag verder.

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

wedowe werkt samen met: