Events & Workshops

'Hoe zorg je ervoor dat jouw event of bijeenkomst het verschil maakt?'

wedowe zorgt voor een flinke dosis energie en inspiratie. wedowe verbindt, zet mensen in beweging en zorgt voor impact. We houden lezingen, geven workshops, organiseren evenementen… alles wat je maar kunt bedenken om mensen aan te zetten tot actie als het gaat om maatschappelijk relevante thema’s.

Wij gaven verschillende trainingen over verschillende onderwerpen, zoals onbewuste vooroordelen of blinde vlekken, de kunst van het luisteren, gelijkheid & gelijkwaardigheid en structurele uitsluitingsdynamiek.

wedowe staat er altijd voor open om samen te bekijken wat de beste aanpak is om een specifieke uitdaging aan te pakken die de organisatie wenst. wedowe zorgt voor nieuwe inspiratie, zet mensen aan tot denken, brengt hen in beweging en zorgt voor verbinding. We dagen deelnemers uit om uit hun comfortzone te stappen, zodat zij veerkrachtiger, zelfverzekerder en creatiever worden. Dit alles in een ontspannen sfeer en met een gezonde dosis humor.
We komen hiervoor graag naar je toe, maar ook online activiteiten behoren tot de mogelijkheden.

Lezingen
We houden bevlogen lezingen over maatschappelijk relevante thema’s. Onze sprekers hebben uitgebreide kennis en ervaring opgedaan rondom de onderwerpen die behandeld worden, en spreken hier met grote regelmaat publiekelijk over. Wij weten de deelnemers als geen ander te boeien en te raken, omdat we spreken vanuit ons hart en het inbrengen van persoonlijke ervaring niet schuwen.
Workshops
Een workshop is een mooie werkvorm om het gesprek op gang te brengen en zet mensen (vaak letterlijk!) in beweging. Dat is precies wat we willen bereiken. Onze workshops helpen mensen om uitdagingen te lijf te gaan.
Evenementen
We organiseren evenementen om belangrijke thema’s onder de aandacht te brengen. Ook hier weer met als doel het inspireren van mensen en hen aanzetten tot actie om de wereld om zich heen een beetje mooier te maken.
Een mooi voorbeeld hiervan is BRAINCANDIES LIVE SESSION; een drie uur durend sociaal evenement dat jongeren stimuleert om te werken aan hun soft skills en tegelijkertijd bewustwording creëert rondom een belangrijk thema. Tijdens dit event creëren we deelbare content zoals video’s, foto’s en afbeeldingen.

Neem contact met ons op →

wedowe (heeft ge)werkt met*:

*Een greep uit de selectie.

Foto tijdens een van onze events.

Contact

Heb je vragen? Wil je meer weten of ben je op zoek naar een maatwerkoplossing? We helpen jou graag verder.

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form