PlusWhat helpt bedrijven en organisaties om jongeren te bereiken.
Jongeren bereiken op internet en in media is geen koud kunstje. Waar vind je ze nou precies? Hoe moet je met ze communiceren? En waar reageren ze positief op? PlusWhat biedt de weg met communicatie voor en door jongeren.
Wij zijn PlusWhat, een audiovisueel talentenbureau dat direct samenwerkt met uw doelgroep. We bieden een helpende hand aan bedrijven en organisaties om hun campagnes luid en duidelijk onder de aandacht te krijgen in de taal en vorm van jongeren.
PlusWhat werkt met getalenteerde jongeren uit diverse doelgroepen. De jongeren geven inzichten en maken unieke audiovisuele content die interessant is voor hun leeftijdsgenoten. Ook geven ze belangrijke advies en hulp hoe content te verspreiden op de kanalen die jongeren het meeste gebruiken.
Door jongeren actief te betrekken bij de creatieproces maken we van deze mogelijkheid een krachtige oplossing om niet alleen bedrijven en organisaties te helpen, maar ook om jongeren zelf de kans te geven zich professioneel te ontwikkelen. Met een meer inclusief en divers medialandschap als gevolg.
PlusWhat beschikt over een grote netwerk diverse jongeren met een oneindige verhaalkracht. Van concept tot storyboard tot filmen en editen, zij vertalen uw campagne naar geëngageerde verhalen voor hun leeftijdsgenoten. PlusWhat creëert hiermee een beproefde synergie tussen uw bedrijf en jongeren.
Achter onze boegbeelden zit een hele armada:
Dit zijn onze beste audiovisuele producties tot nu toe.

Videotitel
Klant
Korte beschrijving
Videotitel
Klant
Korte beschrijving
Videotitel
Klant
Korte beschrijving
Videotitel
Klant
Korte beschrijving
Hoe bereiken wij het beste resultaat voor uw project?
Een directe samenwerking tussen ervaren professionals en jongeren zorgt ervoor dat hun talenten ontwikkeld en aangescherpt worden. PlusWhat begeleidt ze niet alleen in talentontwikkeling, maar ook richting een opleiding, werk of onderneming. Het PlusWhat programma draagt direct bij aan een diverse en inclusieve media-ecologie.
Swendeline Ersilia
KCR
“Als eerste willen we jullie hele crew bedanken voor het fantastische werk en de fijne samenwerking die we tot nu toe hebben gehad. Jazz en ik hebben vandaag naar al het materiaal gekeken en het ziet er zoals gewoonlijk super goed uit!”
Contact
Meer weten? Vul het formulier in of stuur een e-mail naar pluswhat@wedowe.org. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact op.