Logo of wedowe

we make people take action

< Terug naar alle openstaande posities

Stage Animatie en 3D

Internship

Over Wedowe

Stichting wedowe is in 2016 opgericht door Aiman Hassani en Cristian Boscheri om via inventieve projecten - met video’s, workshops, lezingen - mensen in actie te brengen en zo verandering in de wereld om hen heen te brengen gericht op creativiteit, diversiteit en sociale innovatie. Al onze activiteiten zijn hier dan ook op gericht. Door het inzetten van creatieve talenten en activeren van kwaliteiten, die in iedereen schuilen, maken we stap voor stap de wereld een beetje mooier.

Over de positie

wedowe is de plek die mensen tot actie aanzet. wedowe werkt samen met jonge, creatieve talenten om onze diverse samenleving inclusiever te maken. Wij zijn een jonge, geweldige en transparante organisatie en we hebben nog meer geweldige mensen nodig.

Animatie en 3D zijn ontzettend belangrijk voor wedowe. We gebruiken audiovisuele inhoud zodat mensen gaan actievoeren voor belangrijke thema’s.

Als een Animatie en 3D stagiair zul je animaties, effecten, infographics en andere visuele elementen ontwikkelen zodat we onze video en marketing inspanningen naar een hoger niveau tillen. 

De stage start in augustus/september en duurt 5 a 6 maanden. De details en startdatum zijn een beetje flexibel.

We zoeken iemand die: 

  • Probleemoplossend is;
  • Creatief is;
  • Een sociale houding heeft;
  • Zelfstandig maar ook samen kan werken;
  • Proactief is;
  • Kan omgaan met stress en het hoofd koel kan houden.


Wil je solliciteren op deze functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@wedowe.org of vul het formulier hieronder in.Praktische informatie

Indien u belangstelling heeft voor de vacature, dan verzoeken wij om uw motivatiebrief en cv in te sturen naar recruiting@wedowe.org. We nemen z.s.m. contact met u op.