Logo of wedowe

we make people take action

< Terug naar alle openstaande posities

Stage Communicatie / Copywriting

Internship

Over Wedowe

Stichting wedowe is in 2016 opgericht door Aiman Hassani en Cristian Boscheri om via inventieve projecten - met video’s, workshops, lezingen - mensen in actie te brengen en zo verandering in de wereld om hen heen te brengen gericht op creativiteit, diversiteit en sociale innovatie. Al onze activiteiten zijn hier dan ook op gericht. Door het inzetten van creatieve talenten en activeren van kwaliteiten, die in iedereen schuilen, maken we stap voor stap de wereld een beetje mooier.

Over de positie

wedowe is de plek die mensen tot actie aanzet. wedowe werkt samen met jonge, creatieve talenten om onze diverse samenleving inclusiever te maken. Wij zijn een jonge, geweldige en transparante organisatie en we hebben nog meer geweldige mensen nodig.

wedowe is op zoek naar een Communicatie/Copywriting stagiair die excellente copywriting, conceptualiserende en schrijfvaardigheden heeft. Ook is het belangrijk dat je kunt werken met alle soorten social media en affiniteit hebt met Graphic Design en Digital Communication.. 

Als een Communicatie/Copywriting stagiaire focus je je op strategisch geschreven communicatie en je zult geschreven teksten bewerken/creëren voornamelijk voor onze aankomende website. Je zal ook assisteren in de algehele communicatie van wedowe en PlusWhat via onze social media pagina’s.

De stage start in augustus/september en duurt 5 a 6 maanden. De details en startdatum zijn een beetje flexibel.

We zoeken iemand met:

  • Excellente copywriting vaardigheden;
  • Geweldige conceptualiserende vaardigheden;
  • Excellente schrijfvaardigheden in Engels (excellente schrijfvaardigheden in Nederlands is een plus);
  • Onlosmakelijk gemotiveerd om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld;
  • Vaardigheden in alle soorten social media;
  • Inzicht in social media communicatie;
  • Goede team working vaardigheden;
  • Interesse in sociale impact;
  • Affiniteit met Graphic Design en Digital Communication.


Wil je solliciteren op deze functie? Stuur dan je CV, motivatiebrief en portfolio (als je deze al hebt) naar info@wedowe.org of vul het formulier hieronder in.


Praktische informatie

Indien u belangstelling heeft voor de vacature, dan verzoeken wij om uw motivatiebrief en cv in te sturen naar recruiting@wedowe.org. We nemen z.s.m. contact met u op.