Logo of wedowe

we make people take action

< Terug naar alle openstaande posities

Stage Film en Media

Internship

Over Wedowe

Stichting wedowe is in 2016 opgericht door Aiman Hassani en Cristian Boscheri om via inventieve projecten - met video’s, workshops, lezingen - mensen in actie te brengen en zo verandering in de wereld om hen heen te brengen gericht op creativiteit, diversiteit en sociale innovatie. Al onze activiteiten zijn hier dan ook op gericht. Door het inzetten van creatieve talenten en activeren van kwaliteiten, die in iedereen schuilen, maken we stap voor stap de wereld een beetje mooier.

Over de positie

wedowe is de plek die mensen tot actie aanzet. wedowe werkt samen met jonge, creatieve talenten om onze diverse samenleving inclusiever te maken. Wij zijn een jonge, geweldige en transparante organisatie en we hebben nog meer geweldige mensen nodig.

wedowe is op zoek naar een zelfstandige, creatieve Film en Media stagiair die ervaring heeft met Adobe Premiere, geluid- en lichttechniek en het werken met film- en cameramateriaal.

Film en media zijn ongelooflijk belangrijk voor wedowe. We gebruiken audiovisuele inhoud om mensen te laten actievoeren voor belangrijke thema’s.

Als een Film en Media stagiair ga je originele video inhoud produceren, filmen en bewerken voor wedowe en onze gerelateerde website en social media kanalen.

De stage start in augustus/september en duurt 5 a 6 maanden. De details en startdatum zijn een beetje flexibel.

We zijn op zoek naar iemand met:

  • Ervaring met Adobe Premiere;
  • Het vermogen om zelfstandig te werken;
  • Bekendheid met geluid- en lichttechniek;
  • Ervaring met het werken met film- en cameramateriaal;
  • Een creatieve geest;
  • Goede teamwork vaardigheden;
  • Interesse in sociale impact.

Animatie vaardigheden zijn een enorme bonus. Iemand met meerdere eerdere geproduceerde stukken die wij kunnen checken heeft onze sterke voorkeur.

Wil je solliciteren op deze functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@wedowe.org of vul het formulier hieronder in.


Praktische informatie

Indien u belangstelling heeft voor de vacature, dan verzoeken wij om uw motivatiebrief en cv in te sturen naar recruiting@wedowe.org. We nemen z.s.m. contact met u op.