Logo of wedowe

we make people take action

< Terug naar alle openstaande posities

Stage Graphic Design

Internship

Over Wedowe

Stichting wedowe is in 2016 opgericht door Aiman Hassani en Cristian Boscheri om via inventieve projecten - met video’s, workshops, lezingen - mensen in actie te brengen en zo verandering in de wereld om hen heen te brengen gericht op creativiteit, diversiteit en sociale innovatie. Al onze activiteiten zijn hier dan ook op gericht. Door het inzetten van creatieve talenten en activeren van kwaliteiten, die in iedereen schuilen, maken we stap voor stap de wereld een beetje mooier.

Over de positie

wedowe is de plek die mensen tot actie aanzet. wedowe werkt samen met jonge, creatieve talenten om onze diverse samenleving inclusiever te maken. Wij zijn een jonge, geweldige en transparante organisatie en we hebben nog meer geweldige mensen nodig.

wedowe is op zoek naar een zelfstandige, creatieve Graphic Design stagiair die goed is in samenwerken en ervaring heeft met de programma’s InDesign, Illustrator en Photoshop.

Design is enorm belangrijk voor wedowe. We gebruiken design om belangrijke informatie te communiceren naar onze begunstigden, vrienden, partners en klanten en we maken het werk dat we doen transparant zodat mensen in actie komen. 

Als een Graphic Design stagiair ga je werken met het design team en de projecten teams om communicatie materialen te ontwerpen, het ondersteunen van merk inspanningen, het ontwerpen van infographics en rapporten opmaken om de projecten, dowes en ideeën tot leven te brengen.

De stage start in augustus/september en duurt 5 a 6 maanden. De details en startdatum zijn een beetje flexibel.

We zijn op zoek naar iemand met:

  • Ervaring met InDesign, Illustrator en Photoshop;
  • Het vermogen om zelfstandig te werken;
  • Een creatieve geest;
  • Goede teamwork vaardigheden;
  • Interesse in sociale impact.


Wil je solliciteren op deze functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar
info@wedowe.org of vul het formulier hieronder in.


Praktische informatie

Indien u belangstelling heeft voor de vacature, dan verzoeken wij om uw motivatiebrief en cv in te sturen naar recruiting@wedowe.org. We nemen z.s.m. contact met u op.