Audiovisuele Producties

Op zoek naar een Audiovisuele productie?

wedowe maakt audiovisuele producties. Krachtige storytelling in alle vormen en maten. Onze creatieve talenten staan voor je klaar!

Video's

Samen met jou kijken we naar je concurrentie, doelgroep en je doelstellingen. We bespreken alle details om een plan te maken dat op maat gemaakt is voor succes! We betrekken je zoveel mogelijk bij het project wat we met je aangaan.

Waarom een video?

Aantrekkelijk

De juiste video kan de aandacht van je publiek trekken en hen het gevoel geven dat ze daar bij je zijn. Je kunt het in een handomdraai delen op sociale media kanalen!
Up-to-date

Een gedrukte folder of flyer raakt snel gedateerd als je organisatie of product veranderingen doormaakt. Een digitale video is makkelijker aan te passen en zo is jouw boodschap altijd up-to-date.
Trek de aandacht

De gemiddelde aandachtsspanne van een internetgebruiker is 8,25 seconden - minder dan die van een goudvis! Het menselijk brein onthoudt veel meer van beelden dan van geschreven tekst, waardoor video's een geweldige manier zijn om informatie over te brengen in slechts korte tijd en zoveel mogelijk indruk te maken met je boodschap of je productaanbod over het onderwerp dat aan de orde is
24 uur beschikbaar

Of je organisatie nu gesloten of open is, je kunt nog steeds toegang krijgen tot video-inhoud. Omdat bijna iedereen tegenwoordig een apparaat heeft en altijd onderweg is met zijn leven in de snelle wereld van vandaag waarin dingen sneller gebeuren dan ooit tevoren; betekent dit dat elke keer als er iets de moeite waard is om te bekijken je er van tevoren van op de hoogte bent, omdat alles tegenwoordig zo toegankelijk wordt!

Benieuwd?

Ben je benieuwd naar wat onze talenten voor jou kunnen maken?
Neem dan contact op!

wedowe streeft naar een diverse en inclusieve creatieve sector waarin kansengelijkheid vanzelfsprekend is. Door diensten van ons af te nemen steun je ons in onze missie.

wedowe (heeft ge)werkt met:

Een greep uit de selectie.

Behind the scenes foto tijdens een van onze producties.

Contact

Heb je vragen? Wil je meer weten of ben je op zoek naar een maatwerkoplossing? We helpen jou graag verder.

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form