Video

E-course purpose economy

Written by
wedowe team
December 14, 2022

Samenvatting

Voor de Purpose Economy E-Course van opdrachtgever Thrive Institute maakten we toegankelijke video-interviews met inspirerende doeners en denkers van de betekeniseconomie. De E-Course is een initiatief om geïnteresseerden kennis te laten maken met impactondernemen en om nieuwe impactondernemers te inspireren. Deze video’s maakten we, als mede-impactondernemers, uiteraard met een crew van jonge talenten en filmprofessionals uit ons diverse en inclusieve netwerk.

Klant intro

In dit project werkten we samen met de Thrive Institute, denk- en doetank voor de betekeniseconomie, die partijen en ondernemers verbindt die een positieve impact willen hebben op de wereld. 

Start van de reis

Vanuit ons netwerk in sociaal ondernemen vroeg het Thrive Institute ons om video’s te produceren voor een initiatief om geïnteresseerden te inspireren om ook impactondernemer te worden en kennis te laten maken met de praktijk en de theorie van impactondernemen. 

Stel een vraag aan het wedowe team

Uitdaging

Thrive Institute bouwt aan een platform voor de betekeniseconomie. Goede video content op dit platform brengt de inspirerende inzichten en waardevolle kennis van impactondernemers toegankelijk en effectief over.

Bij waardegedreven werken voor de schermen hoort voor Thrive Institute ook om hetzelfde te doen achter de schermen: samenwerken met partijen die bij hun waarden passen. Ze kiezen daarom voor samenwerkingspartijen die kwalitatief werk leveren en ook aansluiten bij hun visie en doelen.

Op gebied van videoproductie waren wij hiervoor een mooie partner.

Onze aanpak

wedowe stelde een filmcrew van jonge talenten en filmprofessionals samen om de opnames te maken en de video’s samen te stellen. 

We werken met een heldere planning, duidelijke communicatie, korte lijnen en pasten onze aanpak flexibel aan op wat de opdrachtgever nodig had.

Lees enkele van onze stories

Resultaten en nieuwe inzichten

Een serie van 16 video-interviews met impactondernemers die bekeken kunnen worden op het online platform van de Purpose Economy E-Course (PEE-C).

Een prettige samenwerking met een partij die onze visie als impactmakers deelt.

Stel een vraag aan het wedowe team

Contact

Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje; we gaan graag met je in gesprek. 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.